Återhämtning

Veckan har gått utan att jag har ägnat någon tid åt fotografin. I stället så har tiden gått åt till att återhämta mig efter operationen. Har fått vissa för hållnings regler som gör att jag inte kommer att komma ut på några fototurer de närmsta veckorna. Bland annat så ska jag lära mig och slappna av och släppa ner axlarna när jag är ute och rör på mig och lyfta en vikt på max 5kg. Så då är det inte speciellt lämpligt att slänga kamera ryggsäcken på ryggen och bege sig ut och fota. Det här är första gången sedan jag kom hem som jag känner att jag kan börja att använda datorn. Så nu är det dags att komma i gång och börja redigera bilder igen. Det blir inte så långa stunder åt gången för samma regler gäller här om man känner att man börjar spänna sig så är det dags att ta en paus. De sex första veckorna är viktigast då det är där man lägger grunden till allt. Efter sex veckor så kan man börja att träna upp styrkan igen. Men jag börjar redan känna att kroppen börjar att återhämta sig. Så förhoppningsvis kan man inleda det nya året med en lättare fototur. Allt beror på hur man kan belasta kroppen då. Men fram till dess så får jag fortsätta att redigera bilder och förbättra mina kunskaper där.

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *