Utmaningen 1 bild om dagen är avslutad

Utmaningen 1 bild om dagen är avklarad och det är dags att komma in i normala gängor igen då jag börjar jobba igen efter operationen. Det har varit en givande period då man har fått utmana sig själv ibland. För att gå ut och hitta lite bilder är ju inte det första man tänker på när termometern visar 3 grader och det är mulet och regn ute. Men det har även varit några helt underbara dagar då man bara vill vara ute och njuta av livet. De dagarna som har givit mest är faktiskt de med sämst väder för då har man inte räknat med att hitta någonting att fota men resultaten har blivit bättre än väntat. Ljuset ger ju inga kontraster så då får man jobba med komposition och färgkontrast istället. Men det är även en utmaning att hitta bra bilder när himlen är klarblå och kontrasterna är skarpa. Så det gäller ju att välja rätt omgivning med tanke på väder och vind. Men ibland så vill man ju bara ut och njuta av tillvaron och då blir det inte så mycket bilder. En del dagar så tar man inte ens fram kameran ur ryggsäcken.

Passar på att dela med mig av några bilder.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *