Strömstaren

Strömstare vid Lyckebyån
Strömstare vid Lyckebyån

Jag har spenderat de senaste veckorna med att försöka få några bilder av strömstaren. Men det känns som att jag har varit lite tidigt ute. För det har varit svårt att hitta någon över huvud taget och de jag har mött har inte heller sett någon. Så jag får nog vara nöjd med att jag har fått bildbevis på att jag har sett den. Som sagt bildbevis och inte mycket mer men jag får hoppas på att få lite mer bilder längre fram. Jag har varit ute och letat i alla typer av väder (vädret är ju rätt omväxlande så här års). Men det har inte spelat någon roll om det har varit grått och mulet eller klart väder den lilla gynnaren har lyst med sin frånvaro i alla fall. Så därav drar jag slutsatsen att jag har varit lite för tidigt ute. Men fördelen är att jag har hittat några ställen där jag borde kunna få bra bilder. Om nu strömstaren är villig att samarbeta lite. Så vi får se vad som händer framöver.

31 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *